نیاز به شبکه سازی تدریجی در حوزه ی آسیب های اجتماعی

نیاز به شبکه سازی تدریجی در حوزه ی آسیب های اجتماعی

جناب آقای مهندس خالقی به عنوان نماینده خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در این جلسه حضور داشته و به بیان حوزه موضوعات مرتبط پرداختند.

 

ایشان در ادامه به فرار های مالیاتی که توسط برخی موسسات تحت عنوان موسسات مردم نهاد صورت می گیرد پرداخته و این اقدام را زمینه ساز بدبینی عمومی نسبت به این موضوع دانستند.

 

قائم مقام دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران شبکه سازی در حوزه های مختلف آسیب های اجتماعی و همچنین نوع ارتباط دوسویه از سمت اعضای مجمع با تشکل ها  از طرف معاونت حاکمیت را امری لازم دانستند.

 

جناب آقای سلیمانی معاون اداره کل مشارکت های مردمی با ذکر طرح هر مسجد یک حقوق دان، همکاری سازمان های مردم نهاد را در این خصوص خواستار شدند.

 

ایشان همچنین با توجه به شعار سال و مباحث پیرامونی حوزه ی تولید خبر از تشکیل کارگروهی با این مضمون داده و یکی از مولفه های راهبردی در موفقیت این کارگروه را حضور تشکل های مردم نهاد دانستند.

 

گفتنی است در این جلسه نمایندگان تشکل ها و سازمان های مردم نهاد همچون موسسه نیکوکاری مهر آفرینان پناه عصر، دانشگران رهایی افروز، انجمن توسعه کسب و کار های محیط زیست شایان،یاوران مهر آفرین، انجمن حمایت از بهبود یافتگان، موسسه کار آفرینی و نو آوری و موسسه همیاران حقوق شهروندی حضور داشتند و هر یک از زاویه دید خود و حوزه موضوعی مربوطه به بیان مشکلات و چالش های موجود پرداختند.

 

در آخر با موافقت اعضای حاضر در جلسه مقدر شد مطالبات، تجربیات و محتوی های گوناگون در خصوص موضوعات و دغدغه های مالیاتی به صورت کتبی آماده و ارایه گردد.

 

همچنین لیست نهاد های مردمی ثبت نام شده در سامانه مشارکت آماده و در خصوص شبکه سازی و اشتراک با سایر اعضا به کار گرفته شود.